OGŁOSZENIE O KONKURSIE OFERT NA PRZYZNANIE WYŁĄCZNOŚCI OBSŁUGI GASTRONOMICZNEJ-CATERING NA IMPREZIE PLENEROWEJ – ŚWIĘTA ŻYCHLINA
W DNIU 26 MAJA 2012 R. W ŻYCHLINIE.
1. ORGANIZATOR:
Żychliński Dom Kultury
adres:
99-320 Żychlin,
ul. Fabryczna 3
tel. (24) 285 10 34
http://www.kulturazychlin.pl/
kulturazychlin@op.pl
2. ZAKRES OBSŁUGI:
Wyłoniony w konkursie Wykonawca wybrany do zawarcia umowy na wyłączność zobowiązany jest do zapewnienia obsługi gastronomicznej – catering w trakcie imprezy plenerowej Święta Żychlina w dniu 26 maja 2012r. w godz. 15.00 – 22.00 (wymagana gotowość części gastronomicznej – cateringu od godz. 14.00). Miejscem obsługi gastronomicznej – cateringu będzie wydzielony przez Organizatora plac o pow. nie większej niż 1000 m2 w Żychlinie przy
ul. Narutowicza 87.
W zakres obsługi wchodzi:
1) zapewnienie bazy cateringowej obejmującej:
a) 1 halę namiotową – 150 m²,
b) 65 kompletów (komplet – stół i 2 ławki),
c) 20 parasoli o średnicy 4 m,
d) 4 altany z 8 nalewakami piwnymi,
2 )dystrybucja piwa do 3,5 % (po uprzednim uzyskaniu zezwolenia przez Wykonawcę na sprzedaż od Burmistrza Gminy Żychlin) w kubkach plastikowych o pojemności nie mniejszej
niż 0,4 l.;
3) przygotowanie i sprzedaż gorących (potrawy z grilla /kiełbaski, szaszłyki, kebab/, bigos itp.) i zimnych posiłków (sałatki, ciastka, chipsy, paluszki itp.); typowych dla imprez plenerowych w ilości wystarczającej na przewidywanych ok. 2500 uczestników imprezy;
4) sprzedaż napojów bezalkoholowych.
Na obsługę, o której mowa w pkt. 1 – 4 wyłoniony w konkursie Wykonawca otrzyma od Organizatora wyłączność. Ceny sprzedawanych produktów ustala wykonawca na własną odpowiedzialność i ryzyko.
3. INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM I EKONOMICZNYM:
Wykonawca, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą zobowiązany jest do zawarcia umowy w terminie i miejscu wskazanym przez Organizatora (informacja zostanie przekazana telefonicznie lub faxem, z co najmniej 2 dniowym wyprzedzeniem). W wypadku nieprzystąpienia do zawarcia umowy, Organizator wezwie do zawarcia umowy kolejnego Wykonawcę z najwyższą ofertą.
4. PROCEDURA:
1) Udzielenie zamówienia – konkurs ofert;
2) Kryteria oceny ofert – najwyższa cena;
3) Termin i miejsce składania ofert – do 7 maja 2012 r., do godz.12.00 w siedzibie Żychlińskiego Domu Kultury w Żychlinie, 99-320 Żychlin, ul. Fabryczna 3, sekretariat (składanie ofert bezpośrednio w siedzibie Organizatora jest możliwe w dniach roboczych w godz. 8.00 – 15.00); w przypadku składania oferty za pośrednictwem operatora pocztowego lub kuriera brana jest pod uwagę data i godzina jej dostarczenia do siedziby Organizatora;
4) Termin rozstrzygnięcia ofert – dnia 8 maja 2012 r. godz. 12.00;
5) Termin związania ofertą – 14 dni od ostatecznego terminu składania ofert.
5. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA OFERTY:
1) oferta musi być złożona Organizatorowi w zaklejonej kopercie podpisanej „Konkurs ofert na catering Święto Żychlina”. Ofertę można składać osobiście lub za pośrednictwem osób trzecich (operatora pocztowego, kuriera, itp.);
2) oferta musi być przygotowana zgodnie z formularzem, który stanowi załącznik Nr 1 do niniejszego ogłoszenia;
3) uzupełniony formularz oferty powinien zostać podpisany przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy na zewnątrz;
4) do oferty powinien zostać załączony parafowany przez Wykonawcę projekt umowy, który stanowi załącznik Nr 2 do niniejszego ogłoszenia;
6. DOKUMENTY SKŁADAJĄCE SIĘ NA OFERTĘ:
1) Formularz oferty – Zał. Nr 1 do niniejszego Ogłoszenia;
2) Projekt umowy – Zał. Nr 2 do niniejszego Ogłoszenia.
7. OSOBA UPOWAŻNIONA DO KONTAKTU Z OFERENTAMI:
Osobą uprawnioną do wyjaśniania treści ogłoszenia, a także kontaktowania się z oferentami jest – Magdalena Konczarek Dyrektor Żychlińskiego Domu Kultury – tel. (24) 285 10 34.
Dokumenty do pobrania:
1) Formularz oferty – Zał. Nr 1 do niniejszego Ogłoszenia;
2) Projekt umowy – Zał. Nr 2 do niniejszego Ogłoszenia.
3) Ogłoszenie o konkursie